Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Subaru Forester s-a montat folie auto in sectorul 2

subaru-forester-s-a-montat-folie-auto-in-sectorul-2-2 subaru-forester-s-a-montat-folie-auto-in-sectorul-2 Un montaj de folie auto ireprosabil in sediul din Fundeni pe acest frumos Subaru Forester.

  Pe acest frumos suv s-a montat o folie auto pe laterale spate si luneta in sediul din Fundeni din gama comfort insertie metalica,  la cererea clintului stiind despre aceasta gama de folie de la un coleg de serviciu . Dorind sa monteze aceasta folie din gama comfort , de-oarece doreste o protectie foarte mare pentru copii dansului.

Transparenta care s-a montat pe acest autovehicul este de 80% ATR , aceasta transparenta a fost aleasa de catre clientul nostru tot pentru beneficiul copiilor sai,  pentru a avea o vizibilitate extrem de buna si pe tim de zi si pe timp de noapte . 

Montand o folie ato pe autovehiculele dumneavoastra,  beneficiati de foarte multe avantaje ,  cum ar fi : protectie solara , o intimitate deosebita in interiorul masini , protectie in potriva calduri, instalatia de AC pe timpil veri va face fata , in caz de accident cioburile nu vor patrunde peste dumneavoastra in interiorul masini , nu veti mai fi prada hotilor etc.

Vrei sa afli pasi pentru un montaj de folie auto Apasa: Montaj folie auto

Pentru a vedea mai multe lucrari Apasa: Lucrari zilnice fundeni

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto