Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Un superb audi A5 in sediul din Fundeni

un-superb-audi-a5-in-sediul-din-fundeni-2 un-superb-audi-a5-in-sediul-din-fundeni Un superb audi A5 a montat folie auto LLumar in sediul nostru din sectorul 2.

  La acest superb audi A5 sline s-a montat o  folie auto lumar din gama comfort,  in centrul nostru din Fundeni, clientul a ales sa monteze o folie mai deschisa pentru o eleganta si un rafinament deosebit care numai folia auto llumar o poate presta, transparenta aleasa de client este de 80% opacitate din gama comfort LLumar.

Clientul a ales sa monteze folie auto din gama comfort,  din cauza culori masini adica negru , afirmand ca pe timpul veri in  zilele toride de vara,  nu mai suporta temperatura care se afla in interiorul masini si bine inteles temperatura scaunelor care sunt din piele.

Montand folia auto din gama comfort acest client v-a fi mult mai fericit pe timpul verii in zilele caniculare si va avea o deplasare mult mai comfortabila.

Lucrarea din Fundeni la acest superb audi A5 nu a durat mai mult de o ora si jumate, pe laterale spate si luneta,  montajul este apsolut ireprosabil .

Cost lucrare 450 lei cu o folie auto llumar din gama comfort .

Daca doriti sa stiti ce inseamna calitate apasa: Clitate folie auto llumar 

Doriti sa aflati daca suntem autorizati ? Apasa: Autorizatie folie auto 

 

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto