Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Un superb Ford Mustang cu folie auto llumar in sectorul 6

ford-mustang-cu-folie-auto-at ford-mustang-cu-folie-auto La acest superb Ford Mustang s-a ales sa se monteze in centrul nostru din sectorul 6, folie auto llumar din gama Clasic cu  7 ani.

Montajul foliei auto a durat aproximativ o ora si a fost finalizat cu succes de colegii nostrii, oferind clientului o eleganta desavarsita intr-ucat toata lumea stie ca cu galben cel mai bine se potriveste negru. Acum cu folia auto montat masina arata perfect, iar contrastul culorilor este remarcabil. Felicitari clientului nostru pentru alegerea facuta!

In timpul montajului clientul nostru ne-a povestit cateva intamplari si patanii petrecute cu aceasta frumoasa masina, astfel timpul a trecut pe nesimtite iar clientul s-a bucurat si a fost multumit de alegerea facuta.

Reamintim ca folia auto pe care noi o folosim este marca Llumar si este originala, pentru a verifica autenticitatea foliei click pe cuvintele: cum verifici autenticitatea foliei

Pentru a vizualiza mai multe poze cu lucrarile noastre apasati: lucrari zilnice Militari

Daca doriti sa ne contactati vizitati sectiunea contact.

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto