Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Volkswagen golf alb cu folie auto llumar in sectorul 4

vw-golf-cu-folie-auto-atr vw-golf-cu-folie-auto-comfort Echipa Detailing Auto Concept a montat astazi acestui Volkswagen golf  folie auto llumar din gama Comfort pe laterale spate si luneta cu o transparenta de 95% si pe laterale fata o transparenta de 36%. Gama de folie auto Comfort de la Llumar are protectie dubla solara, insertii de aluminiu dar si o garantie reala de 12 ani.

Realizarea lucrarii a durat aproximativ o ora si jumatate si a fost realizata de echipa din Berceni, sector 4. Clientul a fost extrem de multumit de alegerea facuta

In momentul in care ne-am intalnit cu propietarul masinii acesta era indecis ce folie auto sa monteze, dar dupa mai multe detalii oferite de colega noastra, clientul a inteles cat este de important sa se monteze o folie de o calitate mai superioara intr-ucat conteaza foarte mult ca caldura sa nu mai intre in masina. Asadar in final s-a montat gama de mijloc.

In timp ce colegii montau folia, colega noastra, reprezentant al locatiei din Berceni, sector 4, i-a explicat clientului care sunt riscurile pentru montarea foliei pe fata cat si in ce consta garantia foliei. Astfel timpul a trecut pe nesimtite, clientul povestindu-ne cum a cumparat masina si ce dotari mai doreste sa-i faca. Contrastul intre alb si negru este unul excelent.

Ne bucuram ca am mai facut un client fericit si va asteptam cu drag pe fiecare dintre voi.

Daca doriti sa aflati care sunt locatiile noastre si unde ne gasiti accesati: contact

Pentru detalii despre alte servicii oferite de echipa Detailing Auto Concept vizitati: home folie auto

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto