Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Volvo xc60 Folie auto Fundeni

volvo-xc60-folie-auto-fundeni volvo-xc60-folie-auto-fundeni-2  Pe acest volvo xc 60 s-a montat o folie auto din gama confort ATR 80% pe laterale spate si luneta , lucrarea s-a efectuat in sediul nostru din sctor 2 Fundeni.

  Prorietarul a ales sa monteze o folie auto din gama confor dupa ce colegi nostri au facut toate demonstratiile clientului din toate gamele noastre de folie auto , bine intelese s-au folosit aparte profesionale pentru a demonstra calitatile si proprietatile foliei auto .

Aceste apartae de care va tot vorbim sunt niste aparate speciale pentru a masura proprietatile foliei adica , cata caldura mai intra in interiorul masini , cat UV mai trece prin folie si transparenta acesteia .

Colegi nostri,  la acest frumos suv au montat gama confort,  ce inseamna ? folia comfort ATR este o folie care este formata din mai multe straturi , dar cel mai important strat este stratul  cu insertie metalica,  ce ajuta mult mai bine la reflectarea calduri , adica un comfort mult mai placut in autovehiculul dumneavoastra pe timp de vara .

Detailing Auto Concept lucreaza numai cu materiale profesionale LLumar.

Lucrarea sa efectuat in mai putin de o ora jumate in sediul din sector 2  Bucuresti.

Pentru pret folie auto apasa: Pret folie auto 

Nu sunteti convins de calitatile foliei apasa: Dovedim calitatea foliei auto 

 

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto