Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Volvo xc60 Folie auto Fundeni

volvo-xc60-folie-auto-fundeni volvo-xc60-folie-auto-fundeni-2  Pe acest volvo xc 60 s-a montat o folie auto din gama confort ATR 80% pe laterale spate si luneta , lucrarea s-a efectuat in sediul nostru din sctor 2 Fundeni.

  Prorietarul a ales sa monteze o folie auto din gama confor dupa ce colegi nostri au facut toate demonstratiile clientului din toate gamele noastre de folie auto , bine intelese s-au folosit aparte profesionale pentru a demonstra calitatile si proprietatile foliei auto .

Aceste apartae de care va tot vorbim sunt niste aparate speciale pentru a masura proprietatile foliei adica , cata caldura mai intra in interiorul masini , cat UV mai trece prin folie si transparenta acesteia .

Colegi nostri,  la acest frumos suv au montat gama confort,  ce inseamna ? folia comfort ATR este o folie care este formata din mai multe straturi , dar cel mai important strat este stratul  cu insertie metalica,  ce ajuta mult mai bine la reflectarea calduri , adica un comfort mult mai placut in autovehiculul dumneavoastra pe timp de vara .

Detailing Auto Concept lucreaza numai cu materiale profesionale LLumar.

Lucrarea sa efectuat in mai putin de o ora jumate in sediul din sector 2  Bucuresti.

Pentru pret folie auto apasa: Pret folie auto 

Nu sunteti convins de calitatile foliei apasa: Dovedim calitatea foliei auto 

 

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto